Hobby Creatief Kerstbeurs Libelle Winterfair
15e Hobby Creatief Salon ANTWERPEN: 11 t/m 14 februari
Sfeerfoto van het hobbysalon

GRATIS D.I.Y.
workshops:
I-Phone of
sleutelhoes
naaien

Tijdens de Hobby-Salons in Antwerpen en Kortrijk kan je deze hippe accessoires gratis maken op de naai-machine. i.s.m. Singer

Van harte welkom op :

HOBBY CREATIEF SALON

Sinds 1993 de grootste & meest toonaangevende beurs voor “hobby & creatieve vrijetijdsbesteding” van België; in het voorjaar steeds in Antwerpen & Kortrijk, in het najaar is Mechelen en Hasselt aan de beurt.
Het Hobby Creatief Salon in Mechelen is al aan haar 23e jaargang toe inmiddels!

Exposanten uit binnen- en buitenland presenteren zowat alle creatieve trends onder één dak vanuit hun sfeervolle winkeltjes, waar je de nodige artikelen kan aanschaffen voor alle creatieve vaardigheden. Bovendien kan je zelf creatief aan de slag in de vele workshops.
Iedere keer opnieuw zijn er talrijke nieuwigheden & primeurs te ontdekken. Hobby Creatief Salon; een “crea-actief” dagje uit voor het hele gezin, jong en oud.
Je wordt ook telkens verrast met een creatief geschenkenpakket* t.w.v. ± € 12 ! ! !

KERST CREATIEF BEURS

Deze sfeervolle Kerstbeurs vindt al 12 jaar op rij plaats in Antwerpen; je vindt er originele geschenkartikelen & deco, maar ook diverse typische lekkernijen en uiteraard “creativiteit rond Kerst”. Méér dan 200 exposanten, vele workshops,  leuke animatie voor kinderen & optredens van grote Vlaamse artiesten. Gratis kerstworkshop voor kinderen en cadeau* t.w.v. ± € 10 voor iedere bezoeker ! ! !

LIBELLE WINTERFAIR

Kom gezellig kerstshoppen op het grootste & meest stijlvolle winter-event van België. Ruim 250 winkeltjes zetten hun deuren open, je vindt er leuke cadeautjes voor onder de kerstboom en massa’s inspiratie om je huis extra feestelijk te maken.
Met o.a. smakelijke kookdemonstraties in het Kooktheater, gratis crea- beauty- en lifestyle-workshops, spektakel & optredens voor jong en oud, etc. Gratis Libelle cadeau* voor iedere bezoeker en goodiebag** vol cadeautjes en voordelen ! ! !

 

* Zolang de voorraad strekt. Wijzigingen voorbehouden!
** Indien u een toegangsticket in voorverkoop aankoopt.